Free Feature Flagging

Rulla ut nya funktioner gradvis och bevisa förbättringarna med mindre risk, utan kostnad

Minimera riskerna och återställ snabbare

Upplever du fel, prestandatoppar eller användarglapp? Stäng av funktioner utan att driftsätta kod. Felsäkra med utrullningar riktade mot en liten procentandel användare innan du lanserar fullt ut.

Hantera alla funktioner på ett ställe​

Du kan nu sluta att hantera utrullningar i konfigurationsfiler och spåra funktioner i omständliga Excel-filer. Rulla ut nya funktioner snabbt, med enkel återställning och möjliggör samarbete så att du kan minska belastningen på utveckling och kvalitetssäkring.

Testutrullningar på alla enheter

Leverera optimerade upplevelser i alla kanaler. Rulla ut och testa allt från nya priser på din webbplats till pushnotiser i mobilappen och nya funktioner för Alexa.​

Anpassa SDK:er med öppen källkod​

Istället för att bygga från grunden kan du bygga ut vår plattform så att den passar dina behov. Vi tillhandahåller ett enkelt användargränssnitt för att hantera underhåll, dokumentation, språkstöd och användarbehörigheter.​

Sluta lansera, börja rulla ut​

Nu behöver du inte längre hantera komplicerade sammanslagningar. Sluta använda funktionsgrenar och börja istället använda funktionsflaggor för snabbare utveckling, säkrare koddistribution och ökad produktivitet.

Bevisa värdet med experiment​

Experimentera med funktionsflaggor för att bygga lösningar som levererar värde och fatta smartare beslut med statistiska säkerställda data i realtid. Om du upptäcker fel, prestandatoppar eller användarglapp stänger du bara av funktionsväxlingen för att sedan återgå till hur det såg ut innan du rullade ut nya funktioner. Gör din utrullningsprocess mer motståndskraftig utan att omfördela kod eller omdefiniera budgetar. 

Den mest kraftfulla plattformen för funktionsflaggor

  • Funktionsflaggor
    Separera koddistribution från funktionsreleaser. Slå enkelt på och av funktioner med funktionsväxling (toggles).
  • Experimentering
    Kör A/B-tester på dina funktionsflaggor för att kvantifiera effekten av nya funktioner och optimera befintliga funktioner. Kör ett experiment i taget.
  • REST API
    Integrera utrullningar med ditt utvecklingsflöde för att hantera Feature Flags i stor skala.
  • Fjärrkonfiguration med dashboard i molnet
    Fjärrkonfigurera dina flaggor och experiment i vårt gränssnitt. Kraftfulla funktionsvariabler som gör att du snabbt kan mäta din app och uppdatera funktioner på språng.
  • Stegvisa utrullningar
    Testa och bygg på din kunskap genom att först rulla ut till en liten grupp användare och sedan öka över tid.
  • Rulla ut överallt
    Feature Flagging tillhandahåller SDK:er för de flesta webb-, mobil- och serverspråk som enkelt kan integreras med din kodbas.
  • Utrullning per målgrupp
    Kör betaversioner och målfunktioner för åtkomst till specifika marknader, prisplaner och språk. Specificera trafik och konfigurationer efter mottagare och utvecklarmiljö.
  • Stöd för flera miljöer
    Hantera utrullningar och experiment i utvecklings-, stadieindelnings-, produktions- och anpassade miljöer.

Vanliga frågor

Skapa ett kostnadsfritt konto för Feature Flagging