Strategikonsulttjänster​

Tillväxten kommer från en blandning av lysande teknik och smarta strategier. Vi hjälper dig att anpassa dina resurser, processer och strategier för större inverkan på dina viktigaste nyckeltal.​

Experimentera strategiskt

Vi hjälper dig att få ut maximal effekt av din data för att identifiera rätt möjligheter och hypoteser för att förbättra dina viktigaste mätvärden.

Sträva efter att bli bättre

Du får råd om hur du på ett bättre sätt kan leverera dina funktioner i samband med experiment.

Förstå. Förbättra. Upprepa.

Vi arbetar tillsammans med dig för att kontinuerligt identifiera ineffektiva processer och lära dig hur du kan förbättra dina arbetsflöden för att utföra fler experiment, snabbare.

Över 9 000 företag använder Optimizely för miljontals digitala interaktioner

Dra fördel av ledande insikter

Oavsett om du är ny på att experimentera eller på att omkonfigurera program kan vi hjälpa dig att göra mer, snabbare. 

Ledande inom experimentering
När det gäller experiment har Optimizelys strategikonsulter den bästa erfarenheten på marknaden. Om du inte tror oss, titta i vår data. Över en miljon experiment har körts vilket har genererat över en miljard dollar i inkrementella intäkter till våra kunder bara under det senaste året. 

Så här gör vi

Din strategikonsult är en förlängning av ditt team, från hypoteser och prioritering, till testplanering och resultatanalys. Vi vägleder dig genom varje steg i experimentet för att säkerställa att det är effektivt och repeterbart. Din konsult utvärderar även hur teamen arbetar tillsammans, hur de genomför experiment och kan ge dem rekommendationer om hur ni bäst samarbetar. 

Metrisk målinriktning

Låt oss hjälpa dig att definiera mål, anpassa dem till dina mätvärden och se till att du experimenterar där det är som viktigast.

Iterera

Vi börjar med att kvantifiera effekten tillsammans för att påskynda och sprida kunskaper till resten av organisationen.

Hypotesgenerering

Tillsammans fokuserar vi på att se till att ni har tillgång till hypoteser och på att genomföra workshops för att förbättra mätresultaten.

Contact us

Kontakta oss

Vi kan väl hålla kontakten?
Skulle du vilja få inbjudningar via mejl till våra evenemang och webinar samt bransch- och produktnyheter? 

Optimizely kommer att lagra och behandla dina personuppgifter enligt beskrivningen i vår integritetspolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.