Compliance

Vårt program för regelefterlevnad säkerställer att du och dina kunder kan lita på Optimizely och att ni har garantier från en tredjepart på att vi skyddar er data på ett effektivt och säkert sätt.

Optimizelys Digital Experience Platform, Web & Server-side Experimentation och Campaign är alla ISO 27001-certifierade

För att skydda information hanterad av Optimizely vidtog vi nödvändiga steg för att uppfylla ISO 27001: 2013-certifiering. Processen omfattade internrevision, kritisk testning, inspektioner, bedömningar och granskningar av Optimizelys system för informationssäkerhet. Oberoende tredjepartscertifiering innebär att du kan lita på att Optimizely har robusta och effektiva säkerhets- och integritetskontroller för att skydda dina data.

CCPA efterlevnad

California Consumer Privacy Act (CCPA) är ett viktigt steg framåt när det gäller konsumenters lagliga rätt till personlig integritet och skydd av personuppgifter i Kalifornien, och den bidrar till att skapa säkrare och mer skyddad internetanvändning i hela USA. Vi stödjer CCPA fullt ut i våra interna processer och Optimizely kan hjälpa kunderna att utnyttja våra produkter för att uppnå CCPA-efterlevnad.

GDPR-efterlevnad

För oss på Optimizely är dataskydd och efterlevnad av kraven i GDPR grundpelaren i vår utveckling av programvara och tjänster. På så vis kan du effektivt uppnå och upprätthålla efterlevnad utan att kompromissa med de funktioner som gör dig till en digital ledare. Vi har förbättrat våra dataskyddskontroller för att uppfylla kraven i Schrems-II. Vi stöder dataåtkomst och radering av data helt och hållet och begär personlig personal- och kundinformation.

PCI-efterlevnad

Optimizely tillhandahåller komponenter som du kan känna dig säker på att använda tillsammans känslig kortdata. Vi tillhandahåller externt granskad PCI DSS eller självattesterade PCI-intyg för regelefterlevnad.

Microsoft Azure</a></li>\n<li><a href=https://www.optimizely.com/"https://cloud.google.com/security/compliance/">Google Cloud</a></li>\n<li><a href=https://www.optimizely.com/"https://aws.amazon.com/compliance//">Amazon Web Services</a></li>\n</ul>","backgroundColor":"light-blue","callToActionUrl":null}" data-redux="false" data-router="false">

Infrastrukturefterlevnad

Efter att plattformarna genomgått rigorösa tredjepartsbekräftelser av processer och tekniska kontroller övertar vi deras kontroller och implementerar vårt eget efterlevnadsramverk ovanpå deras verktyg.