Headless

Centralisera dina digitala upplevelser i alla kanaler och egenskaper​

Valfrihet

Separera backend (innehållshanteringen) från frontend (presentationen) i en headless-miljö så att du kan leverera bättre upplevelser.

Headless, inte huvudlös

Använd AI-drivna 1:1 innehållsrekommendationer för att personalisera varje besökares digitala upplevelse och API:er för att få det att fungera sömlöst i alla kanaler.

Inga begränsningar

Begränsa inte antalet innehållstyper, register, roller, rolltyper eller tillgångar som du lagrar. Det ger dig större frihet att anpassa din konfiguration.

Redo att sätta igång? Vårt team är redo att hjälpa till

Berätta hur vi kan hjälpa dig att optimera dina digitala upplevelser.

Det bästa av två världar

Använd Headless när du behöver, men du kan lika enkelt använda andra modeller. Förbli flexibel när nuvarande eller framtida projekt har en annan leveransmodell. Bygg med hjälp av JavaScript-bibliotek, som Angular och React.​​

Förbättra nyckeltalen utan att byta plattform 

Rikta in dig på målgrupper med relevant innehåll och relevanta produkter och testa sedan förändringar för att leverera en personaliserad upplevelse i alla kanaler. Hantera innehåll, optimering, onlinebutiker och alla digitala projekt, oavsett var de driftsätts.

Över 9 000 företag använder Optimizely för miljontals digitala interaktioner

Den största fördelen för Santander är att det är mycket enklare, och snabbare, att utveckla och hantera onlinebanken internt.

Peter Leijon Spjuth
Manager of Digital Channels, Santander Consumer Bank​